Първа любов е важен филм, защото от него започва кариерата на Матео

...
Първа любов е важен филм, защото от него започва кариерата на Матео
Коментари Харесай

Първа любов - филмът, с който кариерата на Матео Гароне започна

" Първа обич "  е значим филм, тъй като от него стартира кариерата на Матео Гароне ( Gomorrah, Dogman, Reality), един от най-интересните и надарени европейски режисьори. Филмът е от 2004 година, има 4 номинации за " Давид на Донатело " и премия за музика (както и още 6 оценки по света), макар относително ниската оценка в IMDb.

Виторио (Виталиано Тревисан, меродавен и отдаден) е забавен мъж към 40-те, който е наследил от татко си златарско ателие, само че го стопанисва немарливо и разсеяно. Той има фиксидея - да откри покорна и вярна жена и да я трансформира в своя блян! Така попада на благата, нежна и чаровна Соня (Микаела Ческон, откритие), припечелваща що се касае за хляба с досадна и монотонна работа. Всъщност не става доста ясно за кого е първа любовта...

 
    View this post on Instagram           
A post shared by valentina (@wenturi)

Този текст ще е много къс - Виторио се отдава с хъс и дебелоглав на манията си, наема внушителна и достолепна остаряла къща, продава всичко скъпо в ателието и се разделя с двамата опитни и умели майстори. А Соня смъква повече от 10 кг, ребрата ѝ се броят, лактите ѝ изпъкват, дребните вирнати гърди стърчат на момчешката фигура, колената се открояват, задника е стегнат и дребен!

Жалкото е, че Виторио прави тази промяна в дамата до себе си студено, педантично и пресметливо, не от обич и обвързаност, а от болен блян към някакъв килнат и недъгав пример, до момента в който Соня страда освен физически, само че и душевен. Тормозът е очевиден и категоричен, задачата е безспорното послушание и доминация, по тази причина и резултатът е логически, когато потиснатото човешко достолепие и унизеното самоуважение най-сетне избухват разрушително.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР